bg header 2

De sprekers

Twee (inter)nationaal bekende sprekers zullen tijdens de benefietavond het podium betreden om hun inspirerende verhaal te doen.

Jaap Bressers

Jaap Bressers

Jaap Bressers (1983) staat al meer dan vijftien jaar op het podium als een van Nederlands succesvolste sprekers en timmert ook internationaal aan de weg.

Op het podium ‘staan’ klopt in zijn geval niet helemaal. Sinds zijn 21e zit Jaap na een duik in zee met een hoge dwarslaesie in een rolstoel. Na een zware revalidatieperiode maakt hij zijn studie Internationaal Management af, maar besluit dan toch zijn leven een totaal andere draai te geven.

Jaap linkt pakkende, persoonlijke verhalen aan uitdagingen in organisaties en weet daarmee als geen ander mensen te raken en vermaken. Een unieke mix van inhoud, inspiratie en op het juiste moment ontspannen humor.
https://www.jaapbressers.nl/

Marc Herremans

Marc Herremans

Marc Herremans (1973) was een succesvolle triatleet: hij werd twee keer Belgisch kampioen en eindigde in 2001 op de 8e plek tijdens het WK. In dat jaar nam hij ook deel aan de prestigieuze Ironman Hawaï waar hij een 6e plaats veroverde.

In januari 2002 raakte Herremans door een fietsongeval tijdens een training verlamd en kwam in een rolstoel terecht. Toch bleef hij actief als topatleet; hij reed diverse malen de Ironman Hawaï uit in de categorie hand-cycle en won deze zelfs in 2006.

Momenteel is Marc een van de meest gevraagde internationale motiverende sprekers ter wereld, teamleider van een professioneel cyclocrossteam, de man achter To Walk Again, evenementenplanner, teammanager van een omniumteam, atletentrainer en CEO van 185 Coaching Center. Dankzij de hulp en steun van vrienden en familie heeft Marc van het onmogelijke het mogelijke gemaakt.

Marc zag dat elke tegenslag in het leven een kans is om terug te vechten en geen reden om op te geven, en dat teamwork in een individuele sport cruciaal is voor succes. Ook leerde hij dat extreem negatieve veranderingen in het leven nog steeds kansen bieden om nieuwe manieren te vinden om je doelen te bereiken. Het leven zelf, en kunnen vechten voor je doelen, is een absolute must. Het leven is het kostbaarste geschenk, en wat er ook gebeurt, we moeten altijd in onze dromen en doelen geloven.
https://www.marcherremans.com

Maarten Saris

Maarten Saris

Naast deze sprekers zal ook Maarten Saris van Amicis Brandevoort (de meest kind– en jeugdvriendelijke stichting van Brandevoort) spreken.
https://amicisbrandevoort.nl/