bg header 2

Benefietavond

qr CODE


Op vrijdag 20 mei vormt het Carolus Borromeus (Brandevoort, Helmond) het decor van een bijzondere benefietavond van ‘Boost voor Joost’. In de aula van de school – waar Joost vorig jaar zijn Mavo-diploma behaalde – wordt de gasten deze avond een heerlijk diner en mooi programma voorgeschoteld.

Ben jij erbij?

Er zijn 25 tafels à 8 personen beschikbaar voor deze avond, die grotendeels zakelijk zullen worden verkocht. Voor particulieren is een beperkt aantal tafels beschikbaar. Hiervoor worden verschillende tarieven gehanteerd.

Interesse om aanwezig te zijn bij deze benefietavond en daarmee bij te dragen aan een fijn thuis voor Joost? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Diner

Een van de hoofdingrediënten van de benefietavond is het diner. Diverse bekende Helmondse chef-koks zullen elk een eigen ‘gang’ verzorgen. Het belooft een fantastisch driegangendiner te worden. De namen van de chefs worden binnenkort bekendgemaakt op deze website en onze socials.

Veiling

Tijdens de benefietavond vindt een veiling plaats waarvan de opbrengst uiteraard volledig ten goede komt aan de stichting ‘Boost voor Joost’. De prachtige kavels die geveild zullen worden, worden deels vooraf op deze pagina bekend gemaakt.  

Sprekers

Twee (inter)nationaal bekende sprekers zullen deze avond het podium betreden om hun inspirerende verhaal te doen: Jaap Bressers en Marc Herremans. Lees meer over hen op de pagina ‘Sprekers’